- E S S E N T I Ë L E - O L I Ë N -

- 1 0 0 % N A T U U R L I J K -

- N A T U R A L - L I F E S T Y L E -

WelzijnsScan


Young Living heeft het grootste aanbod van essentiële oliën. 
Hoe weet je dan welke olie het meest geschikt is voor jou en jouw situatie?

Als je kiest voor Young Living en wij van Maar Natuurlijk mogen je helpen op dit avontuur, dan denken we graag met je mee!
Sowieso is de StarterKit een hele fijne keuze om, zoals het woord al zegt… te starten met essentiële oliën.

Met de StarterKit haal je een hele fijne basis in huis voor huis- tuin en keuken gebruik. De oliën in de starterkit helpen je lekker in je vel te zitten. Zowel op fysiek vlak als mentaal en emotioneel.

Daarnaast kan het zo zijn dat je een specifieke hulpvraag hebt of stappen wilt maken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Dan kan een scan uitkomst bieden!

Wij werken met zowel de ZytoScan als de iTOVi.
Beide apparaten meten via jouw energie waar het lichaam behoefte aan heeft om terug in balans te komen. Dat is nodig om lekker in je vel te zitten. 

Een scan stelt geen diagnose, maar geeft een heel gericht advies en is geschikt voor iedereen. Wij nemen de uitslag met je door, zodat je weet om welke producten het gaat en hoe je deze het beste kunt inzetten.

Een Welzijnsscan kost €30,-
We bespreken de uitslag van de scan en je ontvangt via de mail een uitwerking en gebruiksadvies op maat.

Gun het jezelf en maak een afspraak!

 

DISCLAIMER: 
Wij zijn geen arts en stellen geen diagnose. We behandelen niet, schrijven geen medicijnen voor en geven geen medisch advies. 
Wel delen wij ons enthousiasme en gunnen we iedereen het succes dat wij ervaren.
Hoewel de producten van Young Living veilig zijn om te gebruiken, raden wij bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je ze gaat gebruiken.


2018© Maar Natuurlijk
Teksten en afbeeldingen zijn gemaakt voor en door Maar Natuurlijk en mogen niet zonder toestemming worden bewerkt of gebruikt.