- E S S E N T I Ë L E - O L I Ë N -

- 1 0 0 % N A T U U R L I J K -

- N A T U R A L - L I F E S T Y L E -

Oliën in de Starterkit

Lavender
Lavender wordt, vanwege de enorme veelzijdigheid, wel het Zwitsers zakmes onder de oliën genoemd. Lavender brengt rust en bevordert een goede slaap. Het werkt verzachtend en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam bij ongemakken, zoals wondjes, blaren en verbranding.Lemon

Lemon heeft een opwekkende geur en houdt je vitaal.
Deze olie werkt reinigend en ondersteunt een gezond immuunsysteem. Daanaast geeft Lemon energie en mentale helderheid.

Waarschuwing: 
Zonlicht in combinatie met citrusoliën kan huidverkleuring veroorzaken.Peppermint

Peppermint heeft een sterk en fris aroma en heeft een veelzijdige werking. 
Peppermint ondersteunt onder andere een gezonde spijsvertering, geeft enrgie en helderheid en houdt de spieren soepel.

Waarschuwing:
Breng Peppermint niet aan rond de ogen. Als het onverhoopt in de ogen komt, verdun dan met een neutrale basisolie (zoals amandelolie of koud geperste olijfolie)  

Copaiba

Copaiba is een heel veelzijdige olie, omdat het de werking van vrijwel alle systemen in het lichaam bevordert. Deze olie heeft dus een grote invloed op het totale welzijn. Copaiba ondersteunt de normale bewegingsmogelijkheden van gewrichten en werkt sterk ondersteunend bij overbelasting en lichamelijk ongemak. Frankincense

Frankincense helpt het bewustzijn te versterken. Het is wierook in de meest pure vorm en wordt veel gebruikt bij meditatie. Frankincense helpt balans te vinden. Het heeft rustgevende eigenschappen die helpen twijfel te overwinnen en een overvloed aan prikkels te reguleren. Daarnaast wordt het veel gebruikt in cosmetica en beauty producten. Het houdt de huid soepel en helpt rimpels te verminderen.

Orange

Orange is een heerlijk frisse olie, die je voor heel veel doeleinden kunt gebruiken!
Deze olie ondersteunt het immuunsysteem, brengt rust in spannende tijden en werkt opwekkend.
In combinatie met Thieves tandpasta, krijg je schonere en wittere tanden.


PanAway

PanAway is een blend die is samengesteld om het lichaam soepel en sterk te houden. Het kan goed worden gebruikt tijdens massage om de spieren te verwarmen en verzachten, na inspanning of sport. PanAway ondersteunt en draagt bij aan een goede bloedsomloop, spierfunctie en gewrichtsfunctie.Thieves

Thieves is een mengsel van kruiden en specerijen dat de dieven in de Middeleeuwen gebruikten om zich, tijdens hun rooftochten, te beschermen tegen de pest. Deze blend ondersteunt de natuurlijke weerstand. Het werkt desinfecterend en wordt gebruikt in de mondverzorgingslijn van Young Living.


Purification

Purification, de naam zegt het al... Puur en schoon.
Deze olie werkt reinigend en zuiverend. Het helpt vieze luchtjes te neutraliseren. Daarnaast wordt het gebruikt om de huid schoon te maken bij schrammen, insectenbeten, en kleine sneetjes.RC

RC is een blend, waarin verschillende oliën zijn samengebracht om de ademhaling en longcirculatie te ondersteunen.
Het helpt het zelf herstellend vermogen van het lichaam als de weerstand is verminderd..DiGize

DiGize ondersteunt het spijsverteringsstelsel en daarmee maag-, buik- en darmklachten.    
De olie brengt rust en balans in het buikgebied tijdens reizen in auto, boot of vliegtuig
StressAway

StressAway wordt ook wel de 'mama-olie' genoemd. Voor velen is dit een favoriet, zowel qua geur als qua werking. Want deze blend doet exact wat je van een olie met deze naam verwacht. Het helpt de vele prikkels en opbouwende spanning van de dag te reguleren. Een echte 'musthave-olie'!DewDrop Diffuser

De DewDrop Diffuser heeft een blauw licht dat eventueel uitgeschakeld kan worden. Het koudstoom dat door trilling vrij komt, vernevelt de oliën heel fijn in de lucht, waardoor het door ons lichaam kan worden opgenomen.
Aria Diffuser

De Luxe Aria Diffuser, met afstandbediening heeft LED-verlichting en ingebouwde muziek. Met de afstandbediening schakel je de diffuser aan of uit. Ook het licht en geluid kun je hiermee regelen. De Aria Diffuser heeft ook de mogelijkheid om je iPod of telefoon aan te sluiten om muziek af te spelen via de ingebouwde speaker.
Deze diffuser heeft een groter bereik.


DISCLAIMER: 
Wij zijn geen arts en stellen geen diagnose. We behandelen niet, schrijven geen medicijnen voor en geven geen medisch advies. 
Wel delen wij ons enthousiasme en gunnen we iedereen het succes dat wij ervaren.
Hoewel de producten van Young Living veilig zijn om te gebruiken, raden wij bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je ze gaat gebruiken.


2018© Maar Natuurlijk
Teksten en afbeeldingen zijn gemaakt voor en door Maar Natuurlijk en mogen niet zonder toestemming worden bewerkt of gebruikt.