- E S S E N T I Ë L E - O L I Ë N -

- 1 0 0 % N A T U U R L I J K -

- N A T U R A L - L I F E S T Y L E -

Minerale Make Up

Savvy Minerals Make Up van Young Living is 100% natuurlijk, vrij van schadelijke chemicaliën, niet op dieren getest en 'vegan-friendly'

Het mooie aan de Savvy Minerals make up is dat je er alle kanten mee op kunt.
Het ziet er heel natuurlijk uit en voelt zo licht op de huid, dat het lijkt of je geen make up draagt. Daarnaast verzorgt en stimuleert het de gezonde huid.

Savvy Minerals is er voor iedereen. 
Ook als je niet vaak of veel make up draagt en er misschien helemaal niet van houdt. Door de make up te gebruiken, bescherm je namelijk ook je huid voor schadelijke invloeden van buitenaf.

De make up is 'buildable'. Dat wil zeggen dat je het in laagjes kunt aanbrengen. Op die manier kun je variëren van een hele lichte 'natural look' tot een zwaardere make up als je een feestje hebt.

Wij zijn enorm fan en helpen je graag op weg!

Klik hier  voor een brochure over Savvy Minerals


 

DISCLAIMER: 
Wij zijn geen arts en stellen geen diagnose. We behandelen niet, schrijven geen medicijnen voor en geven geen medisch advies. 
Wel delen wij ons enthousiasme en gunnen we iedereen het succes dat wij ervaren.
Hoewel de producten van Young Living veilig zijn om te gebruiken, raden wij bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je ze gaat gebruiken.


2018© Maar Natuurlijk
Teksten en afbeeldingen zijn gemaakt voor en door Maar Natuurlijk en mogen niet zonder toestemming worden bewerkt of gebruikt.