- E S S E N T I Ë L E - O L I Ë N -

- 1 0 0 % N A T U U R L I J K -

- 1 0 0 % N A T U R A L - L I F E S T Y L E -

Bestellen met Korting


Als je je registreert bij Young Living, dan krijg je maar liefst 24% korting op je bestelling. En dat is mooi meegenomen! 

Als je je registreert, noemt Young Living je een 'lid'.
Dat heeft verder geen enkele consequentie! Je hoeft geen producten te gaan verkopen of afnemen als je dat niet wilt. 
Het geeft dus alleen voordeel om je te registreren als lid.

Young Living is een netwerkmarketing bedrijf. Dit betekent dat registratie gaat via gebruikers. Dit is een hele bewuste keus!

Er is op het internet veel informatie te vinden over de oliën, waardoor je makkelijk het overzicht kunt verliezen. Young Living wil daarom dat nieuwe gebruikers worden begeleid door ervaren gebruikers.

Wij van Maar Natuurlijk willen ook jou heel graag begeleiden om het meeste uit de oliën te halen! 

Registreer je snel als lid en profiteer direct en zonder enige verplichting van lagere verzendkosten en 24% korting op elke aankoop!

 

DISCLAIMER: 
Wij zijn geen arts en stellen geen diagnose. We behandelen niet, schrijven geen medicijnen voor en geven geen medisch advies. 
Wel delen wij ons enthousiasme en gunnen we iedereen het succes dat wij ervaren.
Hoewel de producten van Young Living veilig zijn om te gebruiken, raden wij bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je de gaat gebruiken.


2018© Maar Natuurlijk
Teksten en afbeeldingen zijn gemaakt voor en door Maar Natuurlijk en mogen niet zonder toestemming worden bewerkt of gebruikt.